Welkom in Suriname!

Suriname is een land van diverse culturen en tradities. De rijkdom aan cultuur en natuur die Suriname te bieden heeft maakt uw bezoek aan Suriname tot een onvergetelijke ervaring.

Toerisme.sr is de online gids voor elke toerist of zakenlui (vakantieganger) die Suriname wenst te bezoeken.

Het gaat bij toerisme.sr erom u zoveel mogelijk informatie te verschaffen over het land, de bezienswaardigheden, waar u allemaal naartoe kunt gaan, de vele activiteiten die er zijn, restaurants en uitgaan in Paramaribo, maar ook wat u allemaal moet weten als toerist.

Toerisme.sr wenst u zoveel mogelijk te faciliteren en tegemoet te komen hierin. Onze website biedt u deze service volledig aan. Met een bezoek aan toerisme.sr hebt u reeds het gevoel dat u zich in Suriname bevindt en dat u van alle informatie wordt voorzien die voor u als toerist belangrijk is.

Maar we gaan een stap verder, u mag vrijblijvend een offerte vragen voor een tour, hotel of appartement dat u wenst te boeken. Onze adviezen zijn vrijblijvend en kunnen u helpen de juiste keuzes te maken bij het surinaams toeristisch product.

Toerisme.sr is daarom de gids die u nodig heeft om uw vakantie tot een mooie onvergetelijke te maken. Wij staan in dienst van u!